Information and Communication Sciences Research

ISSN (online) 2668-2753
ISSN-L 2668-1544

Scop şi Obiective

Information and Communication Sciences Research este o revistă ştiinţifică editată în cadrul Universităţii din Bucureşti, care se adresează specialiştilor în științele informării şi comunicării, documentariștilor, bibliotecarilor, managerilor din structurile infodocumentare, profesorilor, cercetătorilor şi studenţilor interesaţi de aspecte inedite privind informaţia și comunicarea.

Revista publică articole originale privind aspecte teoretice şi practice din domeniul ştiinţelor informării și comunicării, recenzii, rapoarte de la conferinţe/ateliere/seminarii, prezentări ale unor proiecte de cercetare etc.

Revista Information and Communication Sciences Research publică numai materialele acceptate în urma unui proces de recenzare. Responsabilitatea pentru exactitatea informaţiilor din articolele publicate revine autorilor acestora.

Pentru a publica un articol în Information and Communication Sciences Research autorii nu trebuie să plătească nici o taxă. Revista nu percepe taxă de procesare a articolelor sau alte tipuri de taxe.

Acces deschis

Textul integral al fiecărui articol publicat este disponibil în mod gratuit cititorilor interesaţi (fară perioadă de embargo).

Information and Communication Sciences Research este o revistă în acces deschis, ceea ce înseamnă că tot conţinutul este disponibil în mod gratuit, fără vreo taxă pentru utilizator sau instituţia acestuia. Utilizatorilor li se permite să citească, descarce, copieze, distribuie, imprime, caute, sau să adauge link-uri către textele integrale ale articolelor din această revistă, fără a cere permisiunea prealabilă a editorului sau autorului. Acest lucru este în conformitate cu definiţia BOAI pentru acces deschis.

Creative Commons License

Information and Communication Sciences Research folosește licența Creative Commons License Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC-BY- 4.0), ceea ce înseamnă că "trebuie să dai credit corespunzător, să oferi un link către licență, și să indici dacă s-au făcut modificări".

Information and Communication Sciences Research este indexată în următoarele baze de date internaţionale:

Pagina generata in 0.0001 secunde.